Braşov: Autorităţile locale şi judeţene au sărutat tricolorul de Ziua Drapelului

Autorităţile braşovene prezente miercuri în Piaţa Tricolorului au sărutat drapelul naţional, în cadrul unei ceremonii organizată de Instituţia Prefectului în parteneriat cu Garnizoana Braşov, cei care au luat cuvântul cu acest prilej subliniind importanţa acestui simbol naţional.

Conform protocolului, fiecare oficial a sărutat drapelul naţional înainte de arborarea acestuia în cadrul evenimentului organizat de Ziua Drapelului Naţional.

"Drapelul ţării reprezintă unitatea între toţi cetăţenii acestei ţări, trecutul, prezentul şi viitorul nostru. Ne dorim ca toţi românii care locuiesc aici, dar şi peste hotare, să se mândrească cu imnul, drapelul şi stema ţării, iar toţi împreună să facem lucruri bune pentru acestă patrie", a afirmat, cu prilejul zilei Drapelului Naţional, prefectul Marian Rasaliu.

La eveniment au participat oficialităţi locale şi judeţene, veterani, cadre militare în rezervă şi în retragere, reprezentanţi ai instituţiilor publice din municipiul Braşov, ai partidelor politice, elevi, studenţi, cetăţeni ai Braşovului.

"Este o zi importantă pentru toţi românii, pentru că pe orice colţ al lumii trăieşte un român, primul lucru la care se raportează este drapelul României, care îl reprezintă şi cu care se mândreşte. E un simbol naţional pe care trebuie să-l respectăm, cu toţii trebuie să înţelegem acest lucru încă de mici, şi este firesc să-l cinstim în fiecare ocazie", a declarat, la rândul său, primarul Braşovului, George Scripcaru.

Evenimentul s-a încheiat cu o paradă militară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel