Braşov: Autobuz cu remorcă pentru biciclete, la dispoziţia turiştilor care vor să ajungă în Poiană

Cei care vor să se plimbe cu bicicleta în Poiana Braşov vor avea, începând de sâmbătă, posibilitatea să îşi transporte vehiculul cu două roţi, din municipiul reşedinţă şi până în staţiune, cu o remorcă care va fi ataşată unuia dintre autobuzele societăţii de transport public ale municipalităţii. 

Potrivit Biroului de presă al Primăriei Braşov, autobuzul va pleca din staţia Livada Poştei (centrul istoric), iar remorca va avea 16 locuri, acest tip de transport fiind gratuit.

"Le-am solicitat celor de la RAT să găsească soluţia optimă astfel încât să existe un program foarte clar cu orele la care autobuzul va pleca din Livada Poştei. (...) Acest serviciu va fi asigurat în zilele de sâmbătă-duminică şi la sărbătorile legale, cel puţin până în luna septembrie", a spus primarul George Scripcaru. 

Conform Biroului de presă al municipalităţii, bicicletele vor fi încărcate/descărcate de pe remorcă de proprietari, iar conducătorul auto va verifica prinderea acestora. În afară de acest autobuz, celelalte care circulă spre staţiune vor avea suport pentru 3 biciclete.

Totodată, locuitorii a trei localităţi de la periferia municipiului Braşov vor beneficia, de la 1 iulie, de serviciile de transport public de călători ale Regiei Autonome de Transport Braşov SA, pentru acest serviciu fiind încheiat un contract între operatorul de transport şi Asociaţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public.

Biletele pentru linia 420 Braşov-Sânpetru-Bod sunt la preţul standard de 2,5/călătoria, cu excepţia staţiei Bod, aflată la o distanţă de 50 de minute de municipiul reşedinţă, pentru care un călător va trebui să plătească 3,5 lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel