Brăila: Peste 70 de trofee şi distincţii de excelenţă, acordate companiilor clasate în Topul Firmelor

Peste 70 de trofee şi distincţii de excelenţă au fost acordate anul acesta companiilor din judeţul Brăila care s-au clasat în Topul Firmelor organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Brăila şi realizat pe baza performanţelor în afaceri obţinute în ultimii trei şi cinci ani.

Potrivit informaţiilor furnizate de CCIA Brăila, în Top 10 poziţii, structurat pe domenii şi subdomenii de activitate precum şi pe categorii de mărime a întreprinderilor, s-au clasat 1.486 firme, dintre care 217 au îndeplinit condiţiile pentru Distincţie de excelenţă (s-au clasat în primele 3 locuri, în ultimii 3 ani) şi 207 firme pentru Trofee de excelenţă (s-au clasat în primele 3 locuri, în ultimii 5 ani), scrie Agerpres.

La Gala oamenilor de afaceri de la Brăila au participat reprezentanţii a 123 firme clasate în Top, dintre care 53 au primit Trofee de excelenţă pentru rezultate deosebite obţinute în ultimii 5 ani, iar 19 firme Distincţii de excelenţă, pentru rezultatele din ultimii 3 ani.

De asemenea, 114 firme brăilene au reuşit performanţa de a se clasa, anul acesta, în Topul Naţional al Firmelor organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, respectiv o firmă în domeniul Cercetare - Dezvoltare şi High-Tech, 42 în domeniul Industrie, 14 în Agricultură, Silvicultură şi Pescuit, 35 în Servicii, 20 în Comerţ şi două în Turism.

"Topul firmelor este organizat în conformitate cu prevederile Legii nr. 335/2007 a Camerelor de Comerţ şi Industrie din România şi este realizat în conformitate cu metodologia aplicată unitar de toate Camerele de Comerţ Judeţene şi de Camera de Comerţ şi Industrie a României care realizează Topul Naţional al Firmelor. Conform metodologiei, sunt admise în top firmele care îndeplinesc simultan următoarele condiţii, cu privire la datele de bilanţ depus pentru anul anterior: Profit din exploatare pozitiv şi Cifră de afaceri de minim 100.000 lei în cazul microîntreprinderilor şi minim 250.000 lei în cazul celorlalte entităţi. Indicatorii utilizaţi pentru clasificarea firmelor sunt cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat", se arată într-o informare a CCIA Brăila.

Potrivit datelor prezentate de CCIA Brăila, dintre cele 42.666 firme înregistrate în judeţul Brăila la 31 decembrie 2018, 8.041 au depus bilanţ, iar numărul firmelor care au îndeplinit în totalitate indicatorii luaţi în calcul este de 2.539.

Clasamentul, structurat pe şase domenii de activitate, cuprinde 49 firme în domeniul Cercetare - Dezvoltare şi High-Tech, 223 în Industrie, 91 în Agricultură, Silvicultură şi Pescuit, 94 în Construcţii, 437 în Servicii, 526 în Comerţ şi 66 în Turism.

În total sunt 1.486 firme care cumulează o cifră de afaceri de aproximativ 6.642.450.000 lei, un profit din exploatare de aproximativ 756.100.000 lei şi 23.000 salariaţi.

Firmele premiate au primit albumul bilingv român-englez "Welcome to Brăila", realizat de Camera de Comerţ Brăila în scopul promovării potenţialului turistic şi economic al judeţului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel