Bradley de Nooijer, fundașul Viitorului, operat de urgență

Bradley de Nooijer a fost operat de apendicită.

Fundaşul olandez Bradley de Nooijer a fost operat de apendicită acută la o clinică privată, a anunţat clubul de fotbal FC Viitorul pe site-ul său oficial.

Jucătorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale laparoscopic pentru a-şi relua mai rapid activitatea. Evoluţia post-operatorie este bună, precizează clubul, fără a menţiona durata absenţei fotbalistului de pe gazon.

Mesajul ”Bradley, te așteptăm și mai puternic!” însoțește textul prin care Viitorul își arată suportul față de problema de sănătate a jucătorului olandez: ”La finalul partidei din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 4-a din Liga 1, jucătorul nostru Bradley de Nooijer a acuzat unele probleme medicale, iar în urma investigațiilor s-a stabilit diagnosticul de apendicită acută. Jucătorul a fost supus unei intervenții chirurgicale laparoscopic pentru a-și relua mai rapid și activitatea. Intervenția a avut loc la o clinică privată, iar evoluția post-operatorie este bună și fundașul stânga olandez își va putea relua activitatea cât mai curând. Bradley, te așteptăm să revii și mai puternic în tricoul negru-albastru !

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel