Detaliul NEȘTIUT despre brazii de Crăciun

În perioada sărbătorilor întâmpinăm dificultăți în alegerea bradului de Crăciun: să fie unu natural sau să fie unul artificial? 

În cele mai multe cazuri, totul depinde doar de preferințele fiecăruia. Cei care preferă mirosul relaxant de brad, vor alege unul natural, iar cei care preferă să aibă mereu podele curate și să nu trebuiască anual să cumpere un brad nou, vor aplica pentru cel artificial.

Detaliul cel mai important în alegerea bradului

Detaliul cel mai important de care trebuie să ținem cont este mediul înconjurător. Potrivit Aprtment Therapy, industria brazilor de Crăciun este surprinzător de durabilă. Fermele unde sunt crescuți brazii de Crăciun oferă aer și apă curate și previn eroziunea. Anual, doar 10% din brazi sunt recoltați cu acest scop, potrivit lui Bill Ulfelder, director executiv la The Nature Conservancy.

În schimb, brazii artificiali necesită să fie produși și transportați

Bineînțeles că și brazii naturali necesită transport, însă ar fi nevoie să folosești același brad artificial cam 20 de ani pentru a deveni o alternativă mai bună decât cea naturală. Din păcate, majoritatea brazilor artificiali nu rezistă mai mult de șase ani. Iar de la un an la altul, apar noi trenduri în rândul brazilor de crăciun, precum ar fi brazi rose gold, motiv pentru care sunt schimbați des.

Pentru cei care doresc să protejeze mediul înconjurător, este recomandat să cumpărați un brad de la piață. La finalul sărbătorilor, puteți să îl reciclați. Brazii folosiți pot fi transformați în mulci sau compost. Mulciul poate fi folosit în parcuri, pentru a crea un habitat pentru pești sau pentru a proteja dunele de nisip de eroziunea vântului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel