Box: Cristinel Măzăreanu şi Adrian Preda, calificaţi în finalele Europenelor de juniori de la Galaţi

Pugiliştii români Cristinel Costel Măzăreanu (cat. 46 kg) şi Adrian Florin Preda (cat. 54 kg) s-au calificat, vineri, în finalele Campionatelor Europene de box pentru juniori, găzduite de Patinoarul Dunărea din Galaţi.

La cat. 46 kg, Cristinel Costel Măzăreanu a câştigat la puncte (4-1) semifinala cu Malik Shadalov (Germania), iar adversarul său din meciul pentru medalia de aur va fi ucraineanul Danilo Drîjak.

În limitele cat. 54 kg, vicecampionul european Adrian Florin Preda s-a impus la puncte (4-1) în faţa suedezului Alexander Fredriksson, iar în finală va boxa cu rusul Mihail Grigorian. La cat. 50 kg, Eusebiu Iulian Tîrzoman a pierdut în faţa bulgarului Radoslav Simeonov Rosenov, la puncte (0-5), rămânând cu medalia de bronz. Cosmin Daniel Hermeziu a fost întrecut de bulgarul William Rosenov Ciolov în semifinalele cat. 70 kg, la puncte, cu 5-0, păstrând şi el bronzul.

România are şi o reprezentantă în lupta pentru medalia de aur, Mariana Cristina Mărăcine, care va boxa pentru în finala cat. +80 kg, cu rusoaica Ekaterina Radionova. Alte trei românce au rămas cu medaliile de bronz, după ce au pierdut meciurile susţinute joi în semifinale: Mihaela Cristina Ciobanu (cat. 57 kg), Beatrice Melania Moldovan (cat. 70 kg) şi Elena Alexandru (cat. 80 kg). România a aliniat un lot de 26 de pugilişti la Europenele de juniori, 13 la băieţi şi 13 la fete, având asigurate opt medalii, dintre care cinci de bronz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel