EXCLUSIV  Boureanu, ÎNCHISOARE după bătaia cu polițiștii. 25.000 de oameni au reacționat

DC News a lansat un sondaj în scandalul în care este implicat Cristian Boureanu. Vă reamintim că politicianul s-a lăsat filmat bătându-se cu polițiștii, iar imaginile au șocat o țară întreagă.

Așadar, la întrebarea "Ce măsuri credeți că se impun în cazul lui Cristian Boureanu?", 24.226 de persoane au răspuns, iar rezultatele sunt următoarele:

Să fie amendat 23,32% (5650)

Să primească închisoare cu executare 66,75% (16173)

Să nu pățească nimic. Polițistul este vinovat 9,92% (2403).

După cum puteți observa, oamenii au spus, într-o proporție covârșitoare, că politicianul Cristian Boureanu ar trebui să primească închisoare cu executare.

[citeste si]

(w670)

Marin Ion, fost șef de Inspectorat de Poliție, comisarul șef în rezervă, a vorbit, în exclusivitate pentru DC News despre scandalul care l-a avut protagonist pe Cristian Boureanu.

"Ce s-a întâmplat reprezintă un gest reprobabil pe fondul unei legislații permisive! Mereu facem referire la Occident, dar nu se ia ca exemplu ce se întâmplă acolo. În primul rând, acolo există niște manuale de intervenție care au putere de lege, sunt ratificate de Parlamentul țărilor respective sau de Congresul American dacă ne referim la SUA, ca legi, unde se prevede, ca primă măsură, în asemenea situații, să se treacă imediat la încătușare, apoi la celelalte proceduri, mai ales în condițiile în care vorbim de persoane agresive", a spus Marin Ion pentru DC News. Citiți pe larg AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel