Botoşani: Femeia care şi-a ucis fiul în vârstă de 17 ani, expertizată psihiatric

Femeia din oraşul Săveni care şi-a ucis fiul în vârstă de 17 ani a fost internată în Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani şi urmează a fi expertizată psihiatric, pentru a se stabili dacă a avut discernământ, a declarat, pentru AGERPRES, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

Potrivit acestuia, pe numele femeii nu poate fi dispusă vreo măsură preventivă până medicii nu vor finaliza acţiunea de expertizare psihiatrică. 'În cazuri de acest gen nu e o singură evaluare. Persoana este evaluată în mai multe etape, dar, din câte am informaţii, deja comisia a fost constituită şi o primă evaluare a avut loc', a afirmat Chihaia.

O femeie de 42 de ani din oraşul Săveni din judeţul Botoşani este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani după ce şi-a ucis, luni dimineaţă, fiul în vârstă de 17 ani. Pe fondul unor discuţii contradictorii, femeia l-a înjunghiat cu un cuţit în gât pe fiul său şi l-a opărit cu apă fierbinte pe soţ. Ulterior, aceasta ar fi încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se cu un cuţit în abdomen. Adolescentul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, însă nu a mai putut fi salvat, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel