Botoşani: Elevii care au obţinut media 10 la Bacalaureat şi Evaluarea naţională, premiaţi de primarul Cătălin Flutur

Elevii care au obţinut media 10 la Bacalaureat şi Evaluarea naţională au fost premiaţi, vineri, de Primăria municipiului Botoşani. 

Absolvenţii de clasele a VIII-a şi a XII-a care au avut note maxime la examenele din vara acestui an au primit un premiu în valoare de 500 de lei, acordat din bugetul local, dar şi un voucher de acces gratuit la Parcul regional de agrement Cornişa valabil până sfârşitul acestui an. Primarul Cătălin Flutur a înmânat, de asemenea, o diplomă de excelenţă celor 12 elevi premiaţi, dar şi o coroniţă din flori.

'Suntem bucuroşi că am reuşit, chiar dacă un pic mai târziu, să oferim acestor copii o minimală recunoaştere, pentru că ei merită mult, mult mai mult. Sper ca viaţa să îi ducă într-un loc dintre cele mai bune, aşa cum sper ca atunci când îşi termină studiile să avem condiţiile şi sociale şi economice suficiente ca să se întoarcă înapoi în Botoşani, iar ceea ce au învăţat în domeniile în care se pregătesc să folosească în municipiul nostru', a afirmat Flutur.

'Această distincţie mă ajută să realizez că am făcut ceva în aceşti patru ani. Pentru mine este ceva foarte important că am reuşit să ajung astăzi aici', a spus Antonia Niţă, elevă care a obţinut media 10 la Evaluarea naţională. La Evaluarea naţională din această vară au fost înregistrate în Botoşani opt medii de 10, în timp ce la Bacalaureat au fost patru medii maxime. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel