Borussia Dortmund anunţă o situaţie financiară foarte bună

Clubul Borussia Dortmund a avut o cifră de afaceri mai mică dar un profit ceva mai mare în sezonul 2018-2019 faţă de cel anterior, însă oficialii grupării se declară mulţumiţi, scrie dpa.

Conform sursei, cifra de afaceri a scăzut de la un record de 536 de milioane de euro (600 de milioane de dolari) în 2017-2018 la 489,5 milioane euro, dar suma încasată pe transferuri a crescut de la 313,3 milioane euro la 369,3 milioane euro între 1 iulie 2018 şi 30 iunie 2019.

Dortmund a obţinut sume importante după ce i-a vândut pe Pierre-Emerick Aubameyang la Arsenal şi pe Ousmane Dembele la FC Barcelona în 2017-18.

Suntem o marcă puternică, a declarat directorul executiv Hans-Joachim Watzke. Vom continua să lucrăm din greu pe piaţa germană, dar şi în ceea ce priveşte piaţa internaţională, în special în America şi Asia. Am creat condiţii pentru un sezon de succes, avem o echipă bună, antrenor bun, abordăm obiectivele cui multă energie, a adăugat acesta.

Borussia Dortmund va debuta în noul sezon competiţional din Bundesliga sâmbătă, pe teren propriu, contra celor de la Augsburg. Echipa a câştigat la începutul acestei luni Supercupa Germaniei, după 2-0 împotriva lui Bayern Munchen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel