Borş de peşte, reţeta originală a pescarilor. Uite cum se face

Ana Vasilescu / 07 noi 2019 / 13:11

Ciorba de peşte este foarte uşor de prepart şi foarte gustoasă. Vă prezentăm o reţetă simplă, originală a pescarilor. 

Ingrediente

 

4-5 capete de crap

2 morcovi

1 ţelină

2 cepe

2 ardei

Jumătate de litru de borş

Sare

Suc de roşii

Leuştean

Citeşte şi Ce să faci dacă ţi s-a tăiat maioneza. Secretul pe care nu ţi l-a spus nimeni

 

Mod de preparare

 

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să spălaţi bine peştele. Se curăţă legumele şi se pun la fiert împreună cu peştele, adăugaţi sare după gust. Adăugaţi suc de roşii pentru a da culoare. Aproape de final, adăugaţi borşul. Mai lăsaţi să fiarbă câteva minute. La final, adăugaţi leuştean tocat. 

Citeşte şi Aşa faci cel mai bun mujdei de usturoi. Ingredientul secret pe care nu-l ştiai