Boris Becker, declarații superbe despre Simona Halep

Boris Becker o apreciază foarte mult pe Simona Halep, cât și pe antrenorul său, și nu s-a sfiit să spună că ”o iubește”.

Boris Becker are cuvinte frumoase despre Darren Cahill, pe care-l consideră unul din cei mai buni antrenori din lume, și speră că australianul va găsi soluţii pentru ca Simona Halep să reînceapă să câștige turnee.

"Cred că Simona este la nivelul ei cel mai înalt. Întrebarea pe care ar trebui să și-o pună ar fi cum să-și facă programul pentru a face față unui an întreg. Pare să obosească în a doua parte a anului pentru că trebuie să alerge mult ca să-și câștige meciurile. Fizic și mental, în a doua jumătate a anului obosește, de aceea se mai și accidentează și nu este la fel de proaspătă. Cred că Darren va observa și poate că va găsi un program mai bun pentru a doua jumătate a anului. În mod clar, pentru ea, să câștige două meciuri la rând este ceva solicitant", a explicat Boris Becker, la DigiSport.

”O iubesc pe Simona”

"Cred că Australia, datorită suprafeței și pentru că este început de an, este următorul loc unde o văd capabilă să se impună. Din punctul meu de vedere, referitor la întrebarea legată de posibilitatea de a o antrena, vreau să precizez că o iubesc, vorbesc des cu ea, dar nu cred că are nevoie de sfaturile mele. Îi are pe Darren și pe ceilalți antrenori, cred că are o echipă completă. Este bine așa. Eu conduc tenisul masculin din Germania, sunt mentorul câtorva dintre jucătorii germani de top, stau în preajma echipei de Cupa Davis, dau sfaturi la turneele majore, așa că sunt ocupat, oricum. Dar o iubesc și îi doresc numai bine," a precizat Boris Becker.

Boris Becker este la Bucureşti ca invitat de onoare la concursul de şah Superbet Chess. Fostul ar fi dorit să o revadă pe campioana de la Wimbledon, dar Simona, așa cum se știe, şi-a luat o binemeritată vacanţă după un sezon epuizant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel