Boris Becker, antrenor. Răspuns pentru Simona Halep

Simona Halep
Simona Halep

Boris Becker, cunoscutul tenismen german, a vorbit despre posibilitatea de a fi noul antrenor al Simonei Halep. 

Boris Becker a scris pe twitter că nu a discutat niciodată cu Simona Halep despre posibilitatea de a fi noul ei antrenor. Fostul mare tenismen german a mai spus că o admiră pe jucătoarea de tenis româncă, însă este ocupat cu alte proiecte. 

„Există un motiv pentru care Simona a câștigat un singur Grand Slam, iar în circuit mult mai multe. E o legatură directă cu faptul că la turneele din circuit a putut apela la ajutorul antrenorului, iar la Grand Slam-uri nu. Dacă a avut nevoie de ajutor în circuit, a apelat la antrenor și a fost scoasă din anumite situații. Dar la Grand Slam-uri nu se poate. Eu cred că ar trebui permis și la turneele de Grand Slam. E în beneficiul tenisului, în beneficiul acestui sport și pentru viitoarele generații", a explicat recent Boris Becker.

Declaraţiile antrenorului belgian după despărţirea de Halep

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput a declarat, duminică, după despărţirea de jucătoarea română de tenis Simona Halep, că nu are armele pentru a ajuta fostul lider mondial, astfel că de comun acord cele două părţi au decis să pună capăt colaborării.

Ţin să spun că totul s-a desfăşurat bine la Doha, iar ea e o mare campioană şi o fată de treabă. A făcut un turneu bun. Dar nu mi se potriveşte deloc. Nu sunt capabil să o ajut. Doream o perioadă de încercare, de antrenamente la Bucureşti, şi o perioadă de încercare la turnee, înainte de a devenit oficial antrenorul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel