Borcea, eliberare. Cadou neașteptat pentru Valentina Pelinel de Sărbători

Cristi Borcea și Valentina Pelinel
Cristi Borcea și Valentina Pelinel

În urmă cu puțin timp, fostul șef de la Dinamo a beneficiat de o permisie de câteva zile din partea șefilor Penitenciarului Jilava.

Aflat la închisoare de mai bine de trei ani, după condamnarea definitivă în Dosarul Transferurilor, iubitul Valentinei Pelinel a fost lăsat acasă pentru cinci zile. Surse din preajma omului de afaceri susțin că totul s-a petrecut la începutul lunii decembrie, chiar înainte de aniversarea iubitei sale, informează Wowbiz.

"Valentina a avut parte de un cadou neașteptat de ziua ei! Bărbatul pe care îl iubește a beneficiat de clemență din partea directorilor de la Penitenciarul Jilavă, care i-au acordat șansa de a fi alături de parteneră să de viață și de băiețelul lui pentru o perioadă scurtă de timp! Fostul acționar al dinamoviștilor a respectat protocolul, astfel că șederea lui la vilă din Pipera a fost un mare secret, drept dovadă că nimeni nu a știut că ieșit din pușcarie. Omul a fost extrem de discret și, pe întreagă perioadă, nu a părăsit domiciliul", au dezvăluit persoane apropiate afaceristului, potrivit sursei citate.

După câteva zile în care a fost împreună cu familia, Borcea s-a întors la penitenciar, tot în mare secret, urmând să își ispășească în continuare din pedeapsă de șase ani și patru luni pe care o are de efectuat din cauza banilor încasați fraudulos din vânzările de fotbaliști.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel