Borcea, condamnat. Becali: Am vorbit cu el. Parcă a simțit

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a reacționat după ce Cristi Borcea a fost din nou condamnat.

Într-o intervenție telefonică la B1 TV, Becali a precizat că a vorbit cu finul său și acesta a simțit că va fi condamnat. Becali a mai spus că se așteaptă ca Borcea să execute 6 luni de închisoare.

"O să trebuiască să contopească pedepsele și să rezulte o nouă pedeapsă, care, conform legilor, nu poate depăși zece ani, adică dublul pedepsei de bază de cinci ani, adică cea mai grea. El a făcut cu totul, cu câștig, aproape șase ani, iar din zece ani trebuie să facă șase ani și opt luni, adică două treimi din pedeapsă. El a făcut vreo șase ani cu câștigul și cu recursul compensatoriu, deci va trebui să facă maxim șase luni de pușcărie.

Asta e situație, eu am vorbit aseară cu el. Eu nu credeam că se poate întâmpla așa ceva pentru că el a fost achitat în primă instanță. În apel, el nici nu a mai fost audiat, nici nu s-a discutat, nici DNA nu a mai cerut audierea lui, nu s-a discutat nici măcar de către martori numele lui. El va câștiga cu siguranță la CEDO, dar asta durează cinci-șase ani. El parcă simțea. Eu i-am spus că nu se poate întâmpla nimic pentru că a fost achitat pe fond", a precizat Becali potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel