EXCLUSIV  BOMBA din PNL. ”ATUNCI nu știu dacă mai e nevoie de alegeri anticipate”

Guvern PNL
Guvern PNL

De ce alege PNL cartea USR-PLUS și susține varianta alegerilor anticipate? Care este situația în care nu mai e nevoie de aceste alegeri?

”Pentru anticipate, ai nevoie de o majoritate. E vorba de 233 de parlamentari care să acționeze unitar în câteva momente: la o moțiune de cenzură și la două propuneri care să fie respinse.” a spus Răzvan Prișcă, la interviul DCNews, în care a spus că asumarea Guvernului este o variantă pentru a se ajunge la moțiunea de cenzură. 

Vezi și: Asumarea Guvernului, mai rea decât OUG. Două variante stricte: Moțiune de cenzură sau legea trece. Ce scrie în Constituție

”Eu cred că dacă va ajunge Guvernul să cadă pe un proiect înalt, eu cred că acel proiect oricum trebuie reluat de noua majoritate.” a spus deputatul PNL. 

”Dacă Guvernul Orban se va putea comporta ca și un guvern legitim, adică majoritatea ad-hoc din Parlament va accepta principiile și obiectivele Guvernului Orban în Parlament, atunci nu știu dacă mai e nevoie imediată de alegeri anticipate” a afirmat deputatul PNL Răzvan Prișcă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel