BOMBA despre ALEGERI ANTICIPATE. Rareș Bogdan dă totul pe față: Când își dă DEMISIA Orban. Strategia și calendarul

Rareș Bogdan a intervenit la Antena 3, în emisiunea ”Esențial”, unde a vorbit despre alegerile anticipate și planul pe care-l au liberalii în vedere. 

Prim-vicepreședintele PNL a afirmat că mai au nevoie de 24 de voturi în Parlament, formate din demisionarii de la Pro România, independenții și o parte din reprezentanții minorităților, restul acuzând că sunt ”controlați de PSD”. 

Orban își va da demisia, dar Rareș Bogdan nu vrea să facă anunțul oficial

”Vom declanșa aceste anticipate” a dat asigurări Rareș Bogdan. ”Nu vreau să fac eu anunțul, premierul este cel care trebuie să facă acest anunț, premierul României va face acest anunț” a afirmat Rareș Bogdan, despre anunțul demisiei lui Ludovic Orban din funcția de premier. Dan Andronic a remarcat că, prin această afirmație, confirmă că se va face un anunț al demisiei, dar Rareș Bogdan nu dorește să fie el cel care spune acest lucru oficial. 

Alegeri anticipate în aprilie, demisie în 1-15 februarie

În aprilie cel târziu vor fi alegeri anticipate, a subliniat, în schimb, Rareș Bogdan. Întrebat dacă asta înseamnă că în intervalul 1-15 februarie Ludovic Orban își va da demisia, Rareș Bogdan a răspuns: ”Exact”, adăugând că luna februarie va fi una extrem de interesantă, dar ultimul cuvânt îl are premierul României. 

Ce a însemnat Ludovic I

Rareș Bogdan a mai afirmat că președintele Klaus Iohannis n-a spus întâmplător ”Ludovic I”, n-a fost doar un joc de cuvinte, ci acest lucru a însemnat că PNL l-a desemnat pe Ludovic Orban să fie premier al României, pentru Guvernul I, II sau III. 

Parlamentarii care nu sunt în PNL, în schimb, dar care vor vota pentru demersul alegerilor anticipate, nu vor avea loc pe listele PNL, a mai dat de înțeles Rareș Bogdan, spunând că-n cazul unora chiar se va opune. 

Cum își va da demisia Orban

”Noi vom anunța lucruri importante pentru țară, lucruri pe care le doresc alegătorii, care sunt majoritare în opinia publică, provocări majore care țin de sănătatea democrației în România, cum ar fi alegeri în două tururi și altele, pot să fie pensii speciale sau multe alte lucruri, teme pe care românii le doresc” a subliniat Rareș Bogdan, întrebat dacă-și da demisia Ludovic Orban pur și simplu sau dacă va fi declanșată o criză în urma căreia va demisiona. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel