Urmărește emisiunea live


Boloni, atacat în direct la TV: Nu îl suport!

Boloni
Boloni

Ladislau Boloni este "actorul anului", a declarat ziaristul belgian Marc Delire, ce-l antipatizează pe tehnicianul român al echipei de fotbal Antwerp, pe care-l consideră arogant şi dispreţuitor, informează site-ul 7sur7. 

Atât Boloni, cât şi Delire luptă împotriva unei comunicări consensuale şi aseptizate, dar în mod limpede acesta este singurul lor element comun, scrie site-ul citat. Invitat pe platoul unei emisiuni realizate de ziarul La Derniere Heure şi Proximus TV, Delire a profitat pentru a spune tot ce gândeşte rău despre Boloni. Ziaristul a mărturisit că antrenorul l-a insultat cândva şi a adăugat că el este hotărât să-i dea replica. 

"Nu sunt obiectiv, deoarece chiar nu-mi place de el şi lui nu-i place de mine (...)", a explicat Delire când l-a numit pe Boloni "actorul anului". "Nu îl suport şi nu mă suportă, deci totul e în regulă (...) Nu spun că nu are talent de antrenor, că palmaresul nu pledează în favoarea lui. Spun doar că este un tip care nu e de bună-credinţă", a afirmat Delire. "Nu joacă cinstit. Acest dispreţ, această aroganţă îmi displac teribil. Data viitoare când voi avea de-a face ca el, mă voi comporta la fel ca el. Şi eu îi voi spune 'Du-te dracului, nenorocitule', fiindcă asta mi-a zis. De ce să aibă doar el monopolul grosolăniei?", a adăugat jurnalistul. 

Delire este o figură controversată în Belgia

În septembrie 2016, când comenta un meci de Europa League dintre Standard Liege şi Celta Vigo, el a afirmat că jucătorul Ishak Belfodil "este destul de calm pentru un franco-algerian". În faţa reacţiilor apărute pe reţelele de socializare după aceste informaţii, Delire s-a apărat susţinând că nu este rasist. În 2005, Delire a fost pălmuit de Sergio Conceicao, fotbalist al lui Standard Liege, pe care-l înfuriaseră criticile aduse de ziarist. Sergio Conceicao este acum antrenorul de succes la lui FC Porto. 

Vezi şi: PREZIDENȚIALE 2019. Ciutacu - Chirieac pe cine ar vota

Iohannis, decret. Orban: Somez conducerea Monitorului Oficial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel