EXCLUSIV  Bolcaș, întrebare nepusă despre Kovesi, la șefia Parchetului European: Nimeni nu a analizat

Avocatul Lucian Bolcaș a ridicat, pentru DCNews, ”o întrebare pe care nu și-a pus-o niciunul dintre analiștii noștri politici în legătură cu susținerea de către UE a doamnei Kovesi la șefia Parchetului European”.

Lucian Bolcaș amintește că ”Mai există doi contracandidați. Nimeni nu a analizat cine sunt. E vorba despre un german, cunoscător a cinci limbi străine și cinci sisteme de drept străine, doctor la universități prestigioase și un francez, care, de asemenea, are o pregătire cu totul deosebită.”

În acest context, avocatul Lucian Bolcaș întreabă: ”De ce e susținută Kovesi, care are o lucrare de doctorat a cărei publicare este oprită din cauza calității sale minore?”

Francezul Jean-François Bohnert  este, din 2016, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel din Reims. Este membru au Autorității de Concurență din Franța. A fost procuror al Republicii la parchetul pe lângă Tribunalul de Înaltă Instanță din Rouen (2013-2016), avocat general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Rouen (2011-2013) și procuror adjunct al Republicii la Parchetul de pe lângă Tribunalul de Înaltă Instanță din Dijon (2007-2011). 

(w670)

Germanul Andrés Ritter are 54 de ani. Din 2013 este procuror-șef al Parchetului din Rostock, unul dintre cele mai importante din Germania, la nivelul căruia funcționează și Oficiul pentru combaterea criminalității cibernetice. S-a născut în America Latină, din părinți germani, a trăit în Chile, Peru, Venezuela și Spania. În Germania, este din 1993. Din 2000 lucrează pentru procuratura din Rostock, urcând treptele ierarhice, potrivit profit.ro. În 2009 - 2010, a lucrat la Bruxelles ca atașat pe probleme de justiție pe lângă Comisia Europeană. Vorbește limbile spaniolă, germană, italiană, franceză și engleză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel