Bolcaș, despre trădătorii lui Băsescu: ''Este o luptă mafiotă. Eu știu că cineva mă va trăda până în zori''

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Ion Cristoiu face declarații în contextul în care Traian Băsescu este candidat din nou la alegerile parlamentare, mai exact despre trădătorii lui Traian Băsescu. Potrivit jurnalistului, momentul în care a intervenit trădarea a fost cel în care fratele fostului președinte, Mircea Băsescu a fost ridicat de procurori. Avocatul Lucian Bolcaș a dezbătut subiectul, în direct, la România TV.

Aici nu mai este politică. Aici este o luptă mafiotă între două bande mafiote și anume cea care a acționat împotriva lui Traian Băsescu și a Elenei Udrea și cea patronată de Traian Băsescu și Elena Udrea. În acest condiții, omiterea unor informații a fost un element esențial în declanșarea întregii avalanșe care a ridicat numai puțin din cortina fărădelegilor familiei Băsescu.

'Eu știu că cineva mă va trăda până în zori', frază de la Cina cea de Taină, M-a impresionat în mod deosebit, a declarat avocatul Lucian Bolcaș, în cadrul emisiunii News Line, de la România TV.

Potrivit jurnalistului Ion Cristoiu, Traian Băsescu a fost trădat de structurile pe care le-a înființat și ar fi trebuit ca cei din SRI să demisioneze în acel moment. 

Vezi și: Elena Udrea, prima reacție după mesajul lui Cristoiu: Îi mulțumesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel