Boicot la CSM. Birchall: Faptele vorbesc de la sine

Ana Birchall
Ana Birchall

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a făcut o serie de declaraţii la intrarea în sediul CSM, unde venise pentru a participa la şedinţa de validare a Adinei Florea la Secţia specială. 

„Faptele vorbesc de la sine. Dar această nemulțumire, dacă este să vorbesc în dreptul meu, este întemeiată. Vă spun și puteți să consultați agenda de astăzi a ministerului și a ministrului Justiției. La ora asta era deja programată o întâlnire la minister, la ora 10.00 este plen la Camera Deputaților, la ora 12.00 vot final, la ora 14.00 este plen, după care ședință de Guvern. Majoritatea actelor normative care intră în ședința de guvern trebuiesc semnate sau contrasemnate și de ministrul Justiției. Deci pentru mine zilele în care sunt ședințe de guvern sunt foarte, foarte dificile.

Deci, revenind la întrebarea dvs, după toate discuțiile care au fost luni, la ora 16.11 am primit un email prin care sunt anunțată că este ședință de plen astăzi la ora 9.00. Eu cred că acest mod de a înțelege dialogul nu știu dacă este productiv, dar din punctul meu de vedere Ministerul Justiției o să continuie să facă eforturi și ministrul justiției o să continuie să facă eforturi să fie un partener de dialog, transparent instituțional pentru CSM, pentru că până la urmă CSM chiar are un rol extrem de important. Judecați dumneavoastră dacă s-au respectat cele trei zile”, a declarat Ana Birchall, ministrul Justiţiei, la intrarea în sediul CSM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel