Bogdan Vlădău și Gina Chirilă vor deveni părinți. Prima imagine cu bebelușul lor FOTO

Bogdan și Gina Vlădău
Bogdan și Gina Vlădău

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au anunțat că, anul acesta, vor deveni părinți. Fotomodelul este însărcinată în patru luni, dar abia acum a făcut anunțul. 

"Sunt însărcinată, nu îmi ascund burtica de gravidă. Dar am ales să fiu discretă, nu am vrut să vorbesc despre acest lucru până în acest moment. Suntem foarte fericiți. Sunt însărcinată în 4 luni și 2 săptămâni, burtica este mică, nu o ascund. Nu m-am îngrășat, nu mănânc cât pentru doi, nu este o lege. Am avut o sarcină un pic grea, la început, din cauza stărilor de rău specifice. Însă acum, totul decurge perfect. Va fi o dublă provocare pentru mine, în postura de concurentă la "Bravo, ai stil! Celebrities", pentru că sunt însărcinată și vreau să demonstrez că poți avea stil în orice situație", a declarat Gina Chirilă.

Vestea cea mare l-a emoționat pe Bogdan Vlădău

Bogdan Vlădău a fost emoționat până la lacrimi, în momentul în care Gina i-a dat vestea cea mare. 

"Întotdeauna mi-am dorit să am copii. Suntem extrem de fericiți. Ne-au dat lacrimile de fericire când am aflat că vom avea o fetiță. Mă bucur foarte tare să am un copil cu femeia pe care o iubesc. Ce pot să îmi doresc de la viață mai mult decât atât?!", a spus Bogdan Vlădău.

Recent, viitoare mămică a publicat pe contul ei de socializare o imagine extrem de emoționantă, cu o radiografie a bebelușului ei.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel