EXCLUSIV  Bogdan Oprea, preşedintele BGS: Cum se pregătesc agenţii de securitate pentru adevăratele confruntări

Bogdan Oprea, preşedintele BGS, a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană" de la DC News, despre momentul în care, în timpul unei intervenţii, se ajunge la luptă corp la corp cu infractorii. 

Bogdan Oprea, preşedintele BGS, a explicat, în cadrul emisiunii "Jungla urbană" de la DC News, despre modul în care se pregătesc agenţii de securitate pentru adevăratele confruntări din timpul misiunilor în care se ajunge, în unele cazuri, chiar la luptă corp la corp. 

"Totul pleacă de la selecţie. Trebuie să vii şi să urmezi o grămadă de testări, inclusiv psihologice. Pentru că poţi fi mare, poţi fi puternic, dar eşti tentat să treci de partea cealaltă a baricadei. Şi atunci noi vrem să fim siguri de ceea ce ne spui. […] Îi alegem pe cei corecţi. După ce oamenii iau toate testele, trebuie să meargă la o probă practică. […]

Ajung să dea proba de luptă. Am avut situaţii care veneau din diferite forţe şi au picat proba; alţii care nu au vrut să o dea deloc, pentru că au zis că ‘eu nu ştiu să mă bat’, ‘eu nu vreau să mă bat’. Dar va trebui să te lupţi, pentru că noi pe stradă asta facem. Când apărăm un client, de foarte multe ori se ajunge la luptă. Iar noi trebuie să fim pregătiţi pentru lupta aceasta", a explicat Bogdan Oprea, preşedintele BGS.  

Urmăreşte declaraţiile preşedintelui BGS, Bogdan Oprea, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel