EXCLUSIV  Bogdan Oprea de la BGS: Ce înseamnă forța unei companii de pază

Bogdan Oprea, preşedintele BGS, a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană" de la DC News despre numărul bucureștenilor care solicită serviciile companiei și de cât de greu este să oferi siguranță pentru zeci de mii de oameni. 

Oprea a spus că BGS are la nivel național 3000 de angajați, aleși după multiple teste psihologice și fizice, care au capacitatea de a ajunge la o intervenție de urgență în maximum 2 minute și jumătate de la semnalul de alarmă. "Doar în București avem 21 de mii de abonați. Dacă ar fi doar apartamente, și cum într-un apartament sunt în medie patru persoane, ne-am apropia bine de 100.000 de persoane pe care noi îi protejăm. Ideea e că jumătate din cei 21 de mii de abonați sunt persoane juridice.

Oprea a adăugat că BGS intervine cu aceeași eficiență indiferent că de anotim sau de condițiile meteo fiiind utilați și pentru incendii sau zăpezi de un metru. "Protejăm scări de bloc cu câte 400 de persoane care au avut evenimente, incidente, alarme de incendiu. În total sunt peste 120.000 de persoane de care răspundem doar în Capitală" , a declarat Oprea.   

Iată aici declarațiile lui Bogdan Oprea:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel