Bogdan o vede pentru prima dată pe Hannelore după sosirea pe Insula Iubirii!

Insula iubirii
Insula iubirii

Pentru prima dată de când au ajuns pe "Insula Iubirii", Bogdan are ocazia de a o vedea pe iubita sa pentru prima dată, însă nu față în față, ci la un Bonfire la care acesta poate afla tot parcursul lui Hannelore de la sosirea în Thainlanda.

O petrecere cu tematică arăbească la Purimuntra le oferă ispitelor ocazia unui atac cum încă băieții nu au văzut, o seară plină de provocări, de jocuri de seducție și de limite încălcate. Aceasta până ce Ionuț și Bogdan au aflat că sunt așteptați la Bonfire.

Cu limite clare stabilite de acasă, cu înțelegeri încheiate, Bogdan știe că în cazul său, trădarea viitoarei mirese nu trebuie să însemne un sărut sau chiar mai mult, ci e vorba de anumite priviri sau de atenția sporită pe care ar putea să o acorde unei ispite, după cum chiar el i-a mărturisit lui Ionuț Gojman. "Privirea ei îmi va spune tot", a spus acesta emoționat.

Cum a reacționat acesta după ce a văzut imaginile cu iubita sa, telespectatorii pot afla duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "Insula Iubirii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel