Urmărește emisiunea live


Bogdan Maleon, spânzurat. Studenții și prietenii, șocați: Vin veștile rele

Modul șocant în care au murit Anda și Bogdan Maleon i-a uimit pe apropiații lor.

"Dl. profesor Bogdan-Petru Maleon ne-a părăsit în această zi de sărbătoare. A fost un mentor excepțional și un model în dezvoltarea mea ca om și istoric. Requiescat in pace", a scris Mihai Covaliuc, fost student al profesorului.

"Bogdan și Anda Maleon au plecat dintre noi! Veștile rele vin când nu te aștepți. Și sunt cu atât mai greu de suportat când este vorba de apropiați, de prieteni", a fost mesajul lui Dorin Dobrincu.

"Nu imi revin din șocul veștii din această seară referitor la familia profesorului Maleon Bogdan. Nu îmi vine a crede că s-a întâmplat așa ceva", a notat Daschievici Andi.

"Din păcate, o veste tragică m-a cutremurat. Un om si un profesor deosebit ne-a părăsit chiar astăzi. R.I.P. Bogdan Petru Maleon", a scris Adi Rotar.

[citeste si]

Bogdan Maleon era profesor universitar la Universitatea 'Alexandru Ioan Cuza' din Iaşi, iar din 2015 a fost numit director al Bibliotecii Central Universitare. Anterior, Bogdan Maleon a fost director al Muzeului Universităţii Cuza, deschis în 2010. Cuplul Bogdan şi Anda Maleon nu avea copii. Cei doi au absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii 'Alexandru Ioan Cuza', în promoţii diferite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel