Bogdan Lobonţ - Tătăruşanu este un exemplu pentru toţi jucătorii naţionalei

 Bogdan Lobonţ vede un exemplu pentru toții jucătorii în persoana colegului său Ciprian Tătărușanu.

Antrenorul secund al echipei naţionale de fotbal a României, Bogdan Lobonţ, consideră că portarul Ciprian Tătăruşanu poate fi un exemplu pentru toţi jucătorii de la echipa naţională, chiar dacă nu evoluează la noua sa echipă de club Olympique Lyon.

"Tătăruşanu pot să spun că e excepţia de la regulă. Chiar dacă nu joacă la echipa sa de club profesionist cum îl ştiu, la echipa naţională a dat maximum tot timpul şi a avut evoluţii extraordinare. Şi asta de la începutul calificărilor. Ne putem uita la fiecare meci. Dacă nu a fost la toate omul meciului, la majoritatea cu siguranţă. Este un profesionist extraordinar, este un exemplu pentru ceilalţi", a declarat Lobonţ într-un interviu pentru frf.tv.

Secundul lui Cosmin Contra la naţională, Lobonţ se consideră o extensie a selecţionerului, spunând că încearcă să-i aducă în atenţie cât mai multe informaţii importante:

"Aceste partide care au mai rămas le putem numi un mini-turneu pentru calificarea la turneul final. Cu Feroe şi Norvegia sunt două partide cheie. Noi avem încredere în noi, în băieţii care îmbracă tricoul naţionalei, băieţi care au calităţi extraordinare, sunt capabili să facă orice. Noi suntem o extensie a lui Cosmin Contra şi încercăm să ne completăm unii pe ceilalţi. Încercăm să aducem cât mai multe date posibile care să ne permită să aducem rezultatele pe care le dorim toţi. Eu stau sus pentru că de sus se vede mult mai bine decât de la nivelul terenului".

Echipa naţională de fotbal a României va întâlni reprezentativa Insulelor Feroe, în 12 octombrie, de la ora 19:00, pe stadionul Torsvollur din Torshavn, şi Norvegia, la 15 octombrie, pe Arena Naţională din Bucureşti (ora 21:45), în preliminarii EURO 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel