Bogdan Lobonţ, la echipa naţională. Cosmin Contra: Eu mi-am dat acordul

Bogdan Lobonţ , foto: FRF
Bogdan Lobonţ , foto: FRF

Cosmin Contra a anunțat că Bogdan Lobonţ ar putea reveni în staff-ul echipei naționale. Fostul portar se va ocupa cu urmărirea stranierielor şi îi va prezenta raportul selecţionerului.

"Lobonţ vrea să revină la echipa naţională. Eu mi-am dat acordul, dar nu am nimic împotrivă să lucreze şi Universitatea Craiova, dacă îl va solicia nea Piţi. Am vorbit deja cu Lobby. A fost la Roma, l-am trimis să urmărească meciul dintre AS Roma şi Genoa. A fost să îl vadă pe Andrei Ionuţ Radu, a vorbit cu el. Nu ştiu dacă Lobonţ va sta pe bancă sau în tribună.

Va face ceea ce a făcut şi înainte. Cel mai probabil va sta în tribună, alături de analistul video, deoarece de sus se văd mult mai bine lucrurile“, a declarat Cosmin Contra, marți, la Telekomsport. Bogdan Lobonţ a mai lucrat cu selecţionerul Contra în perioada iunie – decembrie 2018, dar fostul portar a plecat din staff pentru a prelua banca tehnică a celor de la U Cluj. Lobonț a pierdut barajul de promovare în Liga 1 şi a fost îndepărtat de ardeleni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel