Urmărește emisiunea live


Bogdan Licu trimite Corpul de Control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași în cazul fetiței ucise în Dâmbovița de suspectul olandez

Procurorul general al României, Bogdan Licu, trimite Corpul de Control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, potrivit Antena 3. 

Scopul este de a se efectua verificări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, în cazul fetiței de 8 ani, din localitatea Horlești, județul Iași, care a fost agresată sexual de cetățeanul olandezul Joop (Johannes) Visscher în anul 2016.

Amintim faptul că dosarul privind lipsirea de libertate şi agresarea sexuală a unei fetiţe de 8 ani în urmă cu doi ani în judeţul Iaşi a fost preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Olandezul suspectat de uciderea Mihaelei-Adriana Fieraru din Dâmboviţa a murit în ţara natală în urma unui accident rutier.

Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, preciza luni faptul că olandezul era cunoscut în ţara sa că mai săvârşise infracţiuni de natură sexuală şi fapte de violenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel