Bogdan Diaconu, după protest: Erau oamenii lui Soros, inclusiv Clotilde Armand

Bogdan Diaconu, președintele PRU, a spus că la protestul anti-Oprea de joi seară erau și oamenii lui George Soros.

"Erau acolo toți oamenii lui Soros, inclusiv Clotilde Armand și toată conducerea USR. La protestele de aseară veți vedea că sunt aceiași oameni care au fost și la protestele de la Colectiv și așa mai departe. Este modelul Soros inventat pe maidanul din Ucraina care se dorește să fie implementat astăzi în România, în această perioadă electorală, când țara noastră speră să aibă un guvern legitim.

Caracatița de ONG-uri a lui Soros creează un stat paralel - al procurorilor, al polițiștilor, al jurnaliștilor. Cred că este nevoie ca o forță națională, pro-românească, să apere instituțiile statului, interesele României, iar PRU este pregătit pentru acest lucru. Acum înțelegem miza decapitării generalului Petre Tobă și înlocuirea sa cu un pseudo-tehnocrat, domnul Tudorache, care trebuie să asigure destabilizarea instituțiilor statului român pentru a se produce o mare mascaradă și o mare denaturare a rezultatelor alegerilor în această iarnă", a zis Bogdan Diaconu, președintele PRU la România TV.

[citeste si]

Politicianul îi asigură public pe toți românii care cred ȋn Constituția României și care respectă legile și instituțiile României că orice nouă manifestație agresivă și destabilizatoare ȋmpotriva instituțiilor fundamentale ale statului român va fi blocată de membri PRU printr-o contra manifestație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel