Bogdan de la Insula Iubirii, nouă iubită. Hannelore e deja istorie!

Bogdan și Hannelore
Bogdan și Hannelore

Bogdan de la Insula Iubirii a decis să o uite definitiv pe Hannelore și să înceapă o nouă poveste de dragoste cu o altă femeie. Bărbatul povestește cum a cunoscut-o pe noua iubită și cum decurge relația celor doi.

După ce și-au anunțat despărțirea, Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii nu încetează să surprindă. Bogdan a decis să o dea uitării pe Hannelore și a început o nouă relație.

„Totul a fost întâmplător, am fost invitatul lui Ionuț la împlinirea vârstei de 30 de ani, iar planurile mele erau să mă îndrept spre Timișoara după eveniment. Nehotărât, acesta m-a sfătuit să mai rămân o zi pentru relaxare, am mers cu el și prietenii lui să cinăm și să ieșim la un pahar de vin. În momentul în care m-am așezat la masă, privirea mi-a fost captată de Alexandra care se afla la 3 mese distanță, următoarele două ore nu mi-am putut lua privirea de la ea, totul a fost întâmplător. După cum se spune, momentul potrivit la locul potrivit. Momentan suntem în cunoaștere, este o femeie extraordinară și mă bucur nespus că a apărut în viața mea. În momentul de față sunt foarte liniștit și împlinit în ceea ce privește o nouă relație și voi lasă lucrurile să decurgă natural”, a declarat Bogdan la postul de televiziune Antena Stars. 

Vezi și: Hannelore, prima declarație despre despărțirea de Bogdan: V-am mințit....

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel