Bogdan de la Insula Iubirii, adevăratele motive ale divorțului de Hannelore

Insula iubirii
Insula iubirii

Bogdan de la Insula Iubirii, pentru prima oară într-un platou de televiziune după anunțul divorțului de Hannelore, a vorbit despre adevăratele motive ale separării de femeia cu care a avut o relație de 7 ani de zile și o căsnicie de 6 luni de zile.

Detalii surprinzătoare ies la iveală cu privire la divorțul dintre Bogdan și Hannelore de la Insula Iubirii. Bogdan a mărturisit când s-a produs ruptura între cei doi și ce anume nu a mers în căsătoria lor.

„Din punctul meu de vedere, am tot sperat că ne vom repara relația. (...) Eu nu cred că-i cu Andi și nici nu cred că va fi vreodată. Dar știu că au fost la un târg de nunți împreună, s-au întâlnit... Dar mai departe nu știu. Când ești într-o relație de atâta timp, nu prea vrei să recunoști lucrurile. Am stat, am discutat, am zis să ne mai dăm o șansă. Am văzut emisiunea, dar am văzut-o separat. Cam în 20 octombrie ne-am despărțit. Am fost căsătoriți cam șase luni. Nimic n-a mers. Eu cel puțin am avut niște așteptări de la relație", a spus Bogdan, la „Xtra Night Show".

Vezi și: Bogdan de la Insula Iubirii, nouă iubită. Hannelore e deja istorie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel