Bogdan Chirieac spune de ce a scăzut Klaus Iohannis în sondaje

Analistul Bogdan Chirieac a explicat la România Tv care ar fi cauza scăderii în ultimul sondaj de opinie a președintelui Klaus Iohannis.

"Domnul președinte Klaus Iohannis a greșit atunci când nu s-a dus la muncă. În rest, declarații, că a cerut demisia, e un pic absurd să spunem că a scăzut Iohannis în sondaje pentru că a cerut demisia premierului. Nu cred că este vorba despre așa ceva. 

Domnul Iohannis este perceput de presă că stă foarte puțin în biroul de la Cotroceni, că nu are apariții publice suficiente, că nu lucrează în weekend.  

Citește și: SONDAJ CSCI. Traian Băsescu-Victor Ponta-Klaus Iohannis, în cursa de încredere

Poporul român a votat un german, fiindcă muncește nemțește. Deocamdată, cel puțin percepția față de domnul Iohannis este că acesta se află mai mult absent din înalta funcție în stat", a afirmat Chirieac la RTV.

În opinia analistului Bogdan Chirieac acest lucru se datorează din cauza "unei ciocniri culturale. E cumva normat programul de lucru al domnului președinte. Percepția pentru români este aceea imprimată de Ion Iliescu, de Emil Constantinescu, de Traian Băsescu, că președintele este tot timpul la serviciu", a mai declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel