Chirieac: Dacă Tapalagă a acceptat să devină trompeta lui Orcan...

I-am răspuns, pe Facebook, lui Sabin Orcan.

Merită Sabin Orcan să scrie cineva despre el o mică însemnare? Credeam că nu. Merită, cel mult atenția unor site-uri de teapa AKM24 sau cum s-o mai numi acesta. 24 fiind, cel mai probabil, numărul de cititori unici, adunați într-o săptămână.

Pe de altă parte, dacă Dan Tapalagă a acceptat să devină trompeta lui Orcan, trebuie și noi să aceptăm că funcția bate gradul în divizia de presă.

Rezum, deci, povestea și ridic două întrebări.


După ce am evocat posibila legătură dintre primarul Florentin Pandele și revista lui Orcan, Sabin a luat foc. A publicat un articol în Newsweek, ulterior retras și postat doar pe pagina personală de Facebook. L-a retras din site de rușinea colegilor, cred. Orcan a fost obligat să scrie: "Chirieac și-a vândut conștiința". Ori, pentru unul ca Orcan să vorbești despre conștiință e, totuși, prea mult. Orcan a fost agentul de presă al celebrului Dan Adamescu, condamnat definitiv pentru fraude de sute de milioane. O parte din averea mogulului, e drept, a fost risipită de Orcan în diverse proiecte falimentare din media...

Prima întrebare este: de ce s-a isterizat Orcan? Mai precis: ce dacă Pandele finanțează revista lui Orcan? Cu ce ar fi mai rău Florentin Pandele decât Dan Adamescu?

A doua nelămurire este legată de Tapalagă, care a preluat pe site-ul Gas for Media postarea lui Orcan. Îl știam om serios, devotat sistemului (Macovei, SIPA etc). Să înțelegem că atacul la adversarii lui Pandele înseamnă că și Pandele e sistemist?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel