Bogdan Chirieac: Mihai Tudose a atacat fulgerător

Analistul Bogdan Chirieac, într-o intervenție la România TV,  a declarat, după întâlnirea lui Mihai Tudose cu Liviu Dragnea,   că în acest moment premierul este mâna de fier a acestui moment.

"Cred că domnul Liviu Dragnea a fost nevoit să accepte remanierea guvernului, și nu cred că domnul Dragnea și-a dorit acest lucru.

Domnul Tudose a atacat fulgerător și a obținut deplasarea centrului de greutate de la partid direct în Palatul Victoria", a declarat Bogdan Chirieac.

Întrebat despre decizia  premierului care nu mai vrea să lucreze cu anumiți miniștri, dorindu-i schimbați, cu amenințarea că ar putea renunța  la funcția pe care o deține dacă nu va avea loc o remaniere, Chirieac a declarat că: În acest moment nu s-a mai pus problema demisiei, iar o moținune de cenzură nu mai are sens să treacă. Lucrurile stau altfel dcât acum patru luni de zile. Și în cazul lui Sorin Grindeanu moțiunea a trecut la limită.

[citeste si]

Remanierea se acceptă, iar dacă ALDE insistă că dacă un ministru de-al său va fi remaniat, atunci se va retrage de la guvernare, atunci și premierul va miza pe sprijinul altor formațiuni politice, acestea fiind UDMR și probabil PNL, care nu se va amesteca în trecerea unei moțiuni de cenzură.

Despre legile Justiției, Bogdan Chirieac este de părere că s-a pierdut orice speranță ca acestea să mai fie trimise în Parlament.

Mihai Tudose este mâna de fier în acest moment a a mai spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel