Bogdan Chirieac, mărturisirea ANULUI despre Raed Arafat: Am fost de faţă. Asta i s-a oferit

Raed Arafat
Raed Arafat

Analistul politic Bogdan Chirieac a criticat dur informaţia potrivit căreia s-ar dori înlăturarea de la conducerea DSU a lui Raed Arafat.

"Văd că un oarecare, numit Vela, acum e ministru de Interne... vine din neagra veşnicie şi probabil că acolo se va şi întoarce. I-a căşunat acestui individ pe doctorul Raed Arafat. Aşa am senzaţia, după o campanie de presă bine pusă la punct... Vreau să spun că demiterea lui Raed Arafat, probabil un om care a salvat un milion de vieţi în această ţară de când se ocupă de SMURD va avea consecinţe dezastruoase împotriva tuturor celor care achiesează la aşa ceva, din mediul politic. Asta este, într-adevăr, o chestiune care va împinge şi mai tare pe tobogan PNL. 

Aş vrea să aflu şi eu pe cine încurcă Raed Arafat. A început domnul acesta de la Interne, am văzut că l-a luat în zeflemea pe Raed Arafat când a spus 'eu aleg să plec din ţară'. În 2015 vizitam Golful, era premier domnul Ponta şi deschidea relaţiile acolo, în Qatar. Întâmplător eram la masă cu domnul Arafat. A venit reprezentantul statului Qatar, nu glumesc, şi i-a oferit greutatea sa în aur ca să facă sistemul de urgenţă în Qatar. Eram la hotelul Intercontinental din Qatar. Românul Raed Arafat a spus: 'nu, eu cu România...' Aici am fost martor ocular", a povestit Bogdan Chirieac, într-o intervenţie telefonică la emisiunea lui Radu Tudor, de la Antena 3.

"Hai să nu ne mai batem joc de oamenii care chiar au făcut ceva în această ţară"

Hai să nu ne mai batem joc de oamenii care chiar au făcut ceva în această ţară. Când o face domnul Vela, o pune jos reţelele de infractori şi de trafic de carne vie din ţara asta, atunci o să avem şi pentru dânsul acelaşi respect pe care-l avem pentru domnul Arafat. Deocamdată n-a avut când,  că e de o lună ministru, dar dacă ai venit de o lună, hai să nu dăm de o parte una dintre puţinele instituţii autentice care există în această ţară. Sigur, PNL poate să facă lucrul aceasta. L-a făcut şi Băsescu în 2012, dar a ieşit lumea în stradă. Poate că şi acum ar fi de ieşit lumea în stradă dacă şi sistemul de medicină de urgenţă trebuie pus pe butuci că vrea nu ştiu cine", a declarat Bogdan Chirieac, în cadrul intervenţiei la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel