Bogdan Chirieac, ipoteză: Când se va epuiza USR. Mișcări de stradă pentru schimbare

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o ipoteză inedită despre epuizarea USR. 

Liderul USR București, Roxana Wring, a declarat, la Congresul USR de astăzi: ”Viorica Dăncilă trebuie să plece, Gabriela Firea trebuie să plece. În 2020, toți hoții și incompetenții trebuie scoși din adminsitrația publică și locală. Cu asta mai avem de luptat”. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, că mesajul Roxanei Wring ”este un mesaj tipic acestei formațiuni politice.”

”Acolo nu merge cu nuanțe, cu delicatețuri, e un mesaj de tip neo-marxist. Ce spuneau marxiștii odinioară: distrugem tot, radem tot și construim de la zero. Neo-marxismul tot asta ne învață: toată lumea pleacă și venim noi și facem. Deci nu mesaje de tip ”vom repara, vom continua, vom reforma” cum au fost în partidele socialiste sau liberale după 1990.” a afirmat Bogdan Chirieac.

Când se va epuiza USR. Posibile mișcări de stradă

Analistul politic a mai spus că ”Problema sau, dacă vreți, nu e o problemă, de ce, că e voința poporului muncitor, e că domnul Dan Barna e în pole-position pentru funcția de președinte al României, iar partidul domniei sale nu se va epuiza decât după exercitarea unui ciclu de guvernare sau unui timp la guvernare. S-ar putea ca după un an sau șase luni, lucrurile să arate atât de rău sau diferența între teorie și practică să fie atât de mare încât lumea chiar să ceară, prin mișcări de stradă, schimbarea, dar deocamdată USR este cel mai promițător partid din România.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel