Bogdan Chirieac: Dragnea avea teren propice. A negociat cu fel de fel de inși

Bogdan Chirieac a făcut o analiză dură, după ce PSD și-a demis din nou premierul. El spune că Liviu Dragnea a preferat să negocieze cu diverși indivizi deși terenul îi era unul propice după numirea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI. 

Din ce partid face parte Liviu Dragnea, l-a întrebat Mihai Gâdea pe Bogdan Chirieac, după o intervenție acidă a lui Adrian Ursu, care a reproșat președintelui PSD lupta din partid?

"Liviu Dragnea a fost atins pe ici pe colo de fosta Securitate. Dacă nu ar fi negociat cu fel de fel de inși situația personală, după numirea lui Eduard Hellvig în fruntea SRI, anul trecut, și retragerea insituției din statul paralel, Liviu Dragnea ar fi avut teren propice să treacă, din timp, legile Justitiției, ce ar fi readus România la democrație. Însă, se pare că el a preferat să negocieze cu alții," a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

Cu cine, l-a întrebat Mihai Gâdea?

”Nu știu, că nu am negociat împreună”, a răspuns Chirieac.

Analistul spune că nu știe cine sunt aceste persoane, însă o dovadă a acestor negocieri este forma finală a legilor justiției, care nu asigură un climat democratic în România. 

"Legile Justiției au fost adoptate atât de târziu și atât de soft, într-o formă în care nu asigură reîntoarcerea la democrație și la drepturile omului. Cineva i-a răsucit, probabil, mâna la spate”, a concluzionat Chiriea. Sper că noul premier, numit de partid, va fi altfel", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel