Bogdan Chirieac: DNA l-a grațiat pe Ludovic Orban, lacheul perfect al statului subteran

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la Antena 3, despre gestul DNA față de Ludovic Orban, președintele PNL. 

DNA nu a făcut contestație în anulare în cazul președintelui PNL, Ludovic Orban, potrivit unui răspuns dat ziare.com, bazându-se pe decizia CCR privind completurile de cinci judecători de la ÎCCJ. Ludovic Orban a fost achitat de un complet de cinci judecători de la ÎCCJ, declarat nelegal de CCR. În schimb, DNA a făcut contestație în alte dosare ce-i vizează pe Elena Udrea, Dan Șova sau Constantin Niță. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat subiectul la Antena 3. 

Întrebat cum comentează faptul că DNA nu a depus contestație în anulare în cazul achitării lui Ludovic Orban, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns, la Antena 3: ”Este recompensa pentru băgarea în pământ a PNL de către președintele Ludovic Orban. Când Orban ia foc în gură și vorbește despre Dragnea, trebuie înțeles că acolo presupusa vină este că-n 2006, două femei, angajate la prefectură, au lucrat și la partid. Asta e presupusa vină a lui Dragnea. În cazul lui Ludovic Orban, e pe înregistrare cum a cerut 50 de mii de coco de la un om de afaceri, cash, pentru campania electorală și pentru alte lucruri. De mare mirare a fost achitarea lui Ludovic Orban. DNA putea măcar formal să facă această contestație. N-a făcut, pentru că Ludovic Orban putea ajunge la un complet de judecată legal constituit, care, pe baza dovezilor concrete, înregistrării în care a cerut bani cash pentru campania electorală, în opinia mea, ar fi dat o pedeapsă cu suspendare. DNA n-a mai riscat, pentru că, într-un complet legal constituit, dl Orban se prăbușește cu totul”. 

Analistul politic a mai spus despre Ludovic Orban că este ”un lacheu perfect al statului subteran”. Bogdan Chirieac a adăugat: ”Ca să spunem lucrurilor pe nume, DNA l-a grațiat pe Ludovic Orban”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel