Bogdan Chirieac, discuție aprinsă cu Șerban Nicolae. Măriri de salarii în campania electorală

Bogdan Chirieac și Șerban Nicolae au avut un schimb dur de replici după ce Legea majorării salariale din sănătate și educație a fost luată în discuție abia în prag de alegeri. Totul a început după ce Mihai Voicu (PNL) a spus că această lege este o găleată electorală adăugând: "cu șase luni înainte de alegerile parlamentare nu se pot face măriri salariale".

Vă prezentăm replicile dintre Bogdan Chirieac - Șerban Nicolae:

Bogdan Chirieac: Gestul premierului mi-a trezit respect, eu nefiind fan Dacian Cioloș. Acesta a spus că măririle salariale afectează bugetul.

Șerban Nicolae: Legea este din 2010. (...) Disprețul și aroganța lui Cioloș și a guvernului față de veniturile populației este peste măsură. Această ordonanță nu a fost dată acum în campanie ca să spună domnul Chirieac că Dacian Cioloș își asumă un mare risc. Domnia sa candidează chiar dacă nu sunt alegeri de prim-ministru.

Bogdan Chirieac: Spuneți că este bine să faceți măriri de salarii în campania electorală?

Șerban Nicolae: Da, e bine oricând!

[citeste si]

Bogdan Chirieac: Ați fost trei ani și jumătate la guvernare. Măriți salariile din 15 decembrie sau de la 1 ianuarie, nu faceți asta în campanie! (...) Șosele de ce nu ați făcut?

Șerban Nicoale: Lăsați-mă cu glumele!

Bogdan Chirieac: Care glume? Astea nu-s glume! Aveți o retorică găunoasă! Faceți autostradă în toată țara! Veniți într-o zonă aberantă! Mihai Voicu v-a spus omenește că nu este în regulă să faceți măriri de salarii în campaniile electorale.

Șerban Nicolae: Nu am voie să am altă părere?

Bogdan Chirieac: Mă revoltă că este aberant ceea ce spuneți!

Șerban Nicolae: Vă rog să îmi respectați opinia. Când spuneți că partidele trebuie să facă autostrăzi... nu vă iau în serios.

Bogdan Chirieac: Pe mine mă ia lumea în serios. După mintea mea, partidele candidează pentru a forma guverne, pentru a intra în Parlament și pentru a face și autostrăzi, nu doar majorări salariale aberante, în campania electorală! Noi, în mediul privat, nu avem de unde să dăm banii aceștia.

Mihai Voicu a intervenit în discuție și a zis: Nu mai puteți să dați găleți și făină și dați legi. Este fix același lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel