Bogdan Chirieac, despre George Maior: Fake news la cele mai înalte niveluri

G. Maior – mesaj pentru români, la sfârșit de an
G. Maior – mesaj pentru români, la sfârșit de an

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat cu privire la situaţia ambasadorului României în SUA, George Maior, cel care este audiat, vineri la SIIJ.

În contextul audierii lui George Maior la SIIJ, Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3, pe seama informaţiilor potrivit cărora ambasadorul român la Washington ar fi rechemat în ţară.

"Tocmai am avut declaraţia doamnei Dăncilă, prim-ministrul României, care ne-a spus că Ministerul de Externe nu a trimis niciun fel de hârtie în acest sens la ambasada ţării noastre din Washington. Deci ceea ce a apărut în spaţiul public despre rechemare nu are nicio legătură cu hârtiile, cu birocraţia ce trebuie întocmită în acest caz. Şi atunci nu s-a pus nicio clipă problema rechemării lui George Maior, decât în spaţiul public.

În rest, nimeni nu a mişcat absolut nicio hârtie. Despre ce vorbim în cazul rechemării? E un fake news, ca să spunem aşa, un fake news promovat de la cele mai înalte niveluri pentru că s-a vorbit despre rechemarea lui George Maior în ţară", a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel