Bogdan Chirieac, despre dezbaterea Ponta-Iohannis de la B1 TV

Cea de-a doua dezbatere electorală dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis a avut loc miercuri seară, la B1 TV, după ce marți cei doi s-au confruntat la Realitatea TV.

La România TV, în emisiunea realizată de Andreea Crețulescu și Victor Ciutacu, analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre dezbaterea electorală dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis.

"Referitor la dezbatere, nu cred că au fost scăpări, cred că a fost o diferență de abordare. Domnul Victor Ponta a fost strict la legislație, la formalism, la procedură, iar domnul Klaus Iohannis a vorbit pe deasupra. Dacă marți seară a fost clar debalansată întâlnirea, miercuri a fost ceva mai echilibrată, dar tot la nivel inferior.

Nu a fost o dezbatere prezidențială. Care - în opinia dumneavoastră - a fost tema vizavi de Președinție? S-a intrat în profunzime vizavi de lege sau față de erorile grave din Noul Cod Penal? S-a vorbit vreun pic de drepturile și libertățile cetățeanului? S-a încercat să se discute și despre politica externă?... domeniu în care evident că domnul Victor Ponta stăpânește altfel lucrurile. S-a intrat puțin în sistemul de securitate națională?", a spus Bogdan Chirieac.

"Nu a fost nimic din ce spuneți!", a fost replica Andreei Crețulescu.

Dezbatere Victor Ponta-Klaus Iohannis la Antena 3

"În locul lui Klaus Iohannis, m-aș duce la Antena 3 pentru că este un mediu ostil", a punctat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel