Bogdan Chirieac: Afirmațiile Elenei Udrea, fără probe, nu țin loc de dezvăluiri

Analistul politic Bogdan Chirieac spune că acuzațiile Elenei Udrea de vineri vor rămâne, în lipsa unor probe, doar declarații politice, și se vor pierde "în noianul de ziceri de tot felul care invadează astăzi România".

Bogdan Chirieac a comentat, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Antena 3, informația conform căreia generalul Florian Coldea rămâne la cârma SRI după declarațiile Elenei Udrea.

"De luni începe Parlamentul, dna Udrea va mai face probabil declarații. Câtă vreme sunt simple declarații, nesusținute de probe, nu vor fi luate în seamă și se pierd în noianul de ziceri de tot felul care invadează astăzi România. Dacă vă uitați cu atenție, toată lumea zice despre toată lumea în acest moment. Faptul că Palatul Cotroceni are o asemenea reacție față de generalul Coldea este normal. Acele afirmații nu țin loc de dovezi, nu țin loc de dezvăluiri, pur și simplu putem să le considerăm declarații politice, până la proba contrarie", a spus el.

Bogdan Chirieac opinează că declarații de tipul celor rostite de Elena Udrea nu vor conduce la plecarea lui Florian Coldea de la SRI.

"Da, dacă lucrurile rămân în acest stadiu și mai vine unul și altul și spune o fi și o păți, fără dovezi, categoric dl Coldea va rezista acolo", a arătat Chirieac.

Florian Coldea (SRI) nu va fi schimbat din funcție - surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel