Bogdan Andone și-a dat demisia de la FCSB. Cine îi ia locul

Bogdan Andone, antrenor la FCSB, și-a anunțat demisia de la echipa roș-albastră.

Bogdan Andone a făcut anunțul în timpul conferinței de presă de după returul FCSB - Alashkert.

Eu mă opresc aici, nu mă interesează banii. Trebuie să muncesc pentru ceea ce cred eu. Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine. Nu am avut timp să le dau dreptate. Vreau să le mulțumesc jucătorilor. Am avut o relație extraordinară cu ei. Vreau să aibă încredere că pot ajunge în Europa League.

Nu am vrut să las echipa înaintea unui meci de Europa League. Urma un meci extrem de important pentru toată lumea. Am încercat să îi mențin focusați. Nu mi-e teamă de demitere, pentru că știam că voi demisiona. Meciul de astăzi nu avea nicio relevanță. Am stat doar pentru băieți, pentru că un meci de Europa League era capital.

Nu i-am comunicat patronului, le-am transmis acum în vestiar lui Meme și lui Mache. Colaborare nu există. E echipa patronului, deciziile le ia doar dânsul. Nu vreau să fiu huiduit pentru deciziile altora. A fost o experiență extraordinară și cu siguranță nu mă voi mai întâlni cu așa ceva", a spus Bogdan Andone, la conferința de presă.

Gigi Becali i-a transmis antrenorului să-și dea el demisia pentru a nu fi nevoit el să-l dea afară! Lucru care s-a și întâmplat. Gigi Becali a făcut o criză de nervi la pauza meciului retur cu Alashkert.

Potrivit FANATIK, principalul nume vehiculat pentru înlocuirea lui Andone este Devis Mangia, iar patronul FCSB şi-a pus oamenii să îl sune încă de acum pentru a grăbi negocierile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel