UPDATE 3: Bilanțul PRĂBUȘIRII avionului din India a fost actualizat

Foto: Aeroportul Karipur
Foto: Aeroportul Karipur

O aeronavă Air India Express care a zburat din Dubai în Calicut (Kozhikode), cu 191 de pasageri la bord, s-a prăbușit într-o vale, după ce a aterizat pe aeroportul Karipur.

UPDATE 3

„Avem cel puțin 89 de oameni, mulți dintre ei cu răni serioase, care au fost primiți în diferite spitale din Calicut. Ambulanțele încă vin”, a transmis un oficial din poliția indiană.

UPDATE 2

Cel puțin 16 persoane și-au pierdut viața în tragedia aviatică din Calicut. 

UPDATE

CNN explică faptul că pasagerii avionului erau indieni care au rămas în afara țării din cauza restricțiilor Covid-19. Zborul era unul dintre multiplele astfel de repatrieri.

Știrea inițială

Times Now transmite că accidentul a avut loc în jurul orei 16:30 a României, după ce avionul a derapat și a căzut într-o râpă, unde s-a rupt în două. 

„Zborul Dubai-Kozhikode de la Air India (IX-1344) a derapat în timpul aterizării”, au transmis polițiștii locali, ratând astfel pista și rupându-se în bucăți. Aeronava nu a luat foc, fiindcă era la finalul cursei, iar combustibilul ar fi fost deja consumat în mare parte.

Conform unor surse citate de presa indiană, două persoane au murit, iar câteva zeci au fost rănite în accident. Autorităţile nu au anunţat nicio informaţie despre victime. La locul accidentului au intervenit zeci de echipaje de urgenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel