Blogger, atac la adresa Andreei Sava. Reacția jurnalistei Antena 3

Andreea Sava, editorul coordonator al emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, a fost atacată de un blogger, după ce jurnalista a postat pe contul său de Facebook o opinie despre interzicerea dreptului de a profesa ca ziarist.

"Există pe lume un individ zo(so)ios care a avut o problemă cu postarea mea despre interzicerea dreptului de a profesa ca jurnalist. Și, ca un bărbat adevărat, n-a avut curajul să posteze un comentariu, ci s-a gândit s-o contraatace și să mă eticheteze "duduie jurnalistă" în intimitatea și obscuritatea blogului său. Primul impuls a fost să-i fac o lista de argumente de ce scrierea lui e o inepție cap-coadă, dar apoi mi-am dat seama că și popularizarea personajului este un precedent periculos.

P.S. Pentru că, totuși, nu mă pot abține: apropo, tu nu ești ăla care spunea ca țăranii ar trebui înecați ca șobolanii?! Și vad că nu numai că ești liber să scrii în continuare, dar ești în continuare liber. Chiar tu te-ai găsit să dai lecții de jurnalism?!

P.S.2 Hai zi drept: n-ai avut... să te pui cu Badea și Ciuvică pe tema asta și te-ai gândit că merge să te iei la tăvăleală cu blonda. Ai avut și-o fantezie pe tema asta, recunoaște", a fost replica Andreei Sava pentru 'celebrul' blogger Zoso.

În postarea considerată controversată de către blogger, Andreea Sava scrisese că i se pare un precedent foarte periculos interdicția, din cazul condamnării lui Dan Diaconescu, de a mai profesa, sub orice forma, ca jurnalist, cinci ani după ispășirea pedepsei cu închisoarea.

Nu este prima dată când bloggerul vorbește, fără motiv, în termeni foarte duri despre vedetele Antena 3, motiv pentru care a fost taxat - în repetate rânduri - de Mircea Badea.

VEZI ȘI: NOU SCANDAL MONSTRU la B1 TV între un politician și un jurnalist-VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel