Blejnar, plângere împotriva lui Negulescu. Chirieac, observație-cheie: E un fapt benefic

blejnar
blejnar

Sorin Blejnar a depus azi o nouă plângere împotriva lui Mircea Negulescu care s-a ocupat de un dosar al său, instrumentat în 2011.

În acest dosar fostul șef al Fiscului a fost acuzat că voia să câștige 20% din suma unui contract cu un om de afaceri. În urma acestui dosar Sorin Blejnar a fost reținut și arestat. El precizează că toate aceste informații nu erau corecte iar probele au fost fabricate de procurorul Mircea Negulescu.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat plângerea depusă de Sorin Blejnar care îl acuză pe Mircea Negulescu care ar fi făcut presiuni asupra sa pentru a ajunge la președintele Traian Băsescu.

„Procurorul general Augustin Lazăr nu va reușit să îl mai protejeze pe domnul Mircea Negulescu. Nu am niciun fel de încredere în justiție. Mă aștept ca domnul Negulescu să iasă basma curată sau să primească o pedeapsă cu suspendare. Dar este foarte importantă orice astfel de plângere. Ea e depusă la instituție, la parchet, e făcută public iar lumea află”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV. Analistul a subliniat că toate aceste plângeri doboară bucăți din sistemul care a acaparat România și a „provocat acest tip de război hibrid ce a pus națiunea în genunchi”.

În ceea ce privește denunțătorii, analistul politic a precizat că aceștia nu sunt personaje politice. „Sorin Blejnar nu e personaj politic. Ana Maria Pătru care stătea la masă cu Traian Băsescu în noaptea alegerilor nu e un personaj politic. Sunt persoane din sistem care fac plângeri împotriva unora din sistem. Pentru democrație e un fapt benefic”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel