Blacklist - Carla's Dreams, nou proiect muzical - VIDEO

Blacklist prezintă “Tequila” în colaborare cu Carla’s Dreams.

"Tequila" a fost compusă și produsă de cei de la Blacklist în totalitate, o piesă fresh cu un sound perfect pentru club.

"Suntem onorați să lansăm prima noastră piesă chiar cu cei de la Carla's Dreams. Le suntem recunoscători și le mulțumim pentru încredere, pentru că avem nevoie de susținere", spune Blacklist.

"Noi am ascultat și alte piese ale lor și putem spune că este un proiect muzical care va avea succes și care merită susținut. Le dorim ca publicul să fie alături de ei", au spus cei de la Carla's Dreams.

Încă din primele ore de la lansare, "Tequila" se bucură de apreciere, iar mesajele de încurajare de pe rețelele de socializare sunt numeroase: "Știi că o melodie e bună atunci când, după ce se termină, îi dai repeat, după care repeat si repeat!!", "Din primele sunete deja voiam să dansez, iar refrenul din prima l-am memorat! Este viitorul hit! ca de obicei: Bravo!", "Melodia și videoclipul sunt geniale. Bravo, băieți!", "Ceva nou, surprinzător și fresh!", "noul hit, foarte bună piesa, o să spargă cluburile!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel