BlackBerry DTEK60 ar putea fi lansat curând

BlackBerry
BlackBerry

În ciuda faptului că noul BlackBerry DTEK60 a fost deja menţionat pe site-ul oficial al producătorului şi era disponibil pentru pre-comandă pe magazinele din SUA şi Canada de mai bine de o săptămână, compania încă nu vorbeşte în mod oficial despre acest model.

Media Markt, unul dintre cele mai mari magazine de produse electronice din Europa, a distribuit un fluturaş de reclamă în care prezenta noul BlackBerry DTEK60. Se pare că acesta va ajunge pe rafturile magazinelor pe data de 25 octombrie, la un preţ de 600 de euro, scrie go4it.ro.

Smartphone-ul va avea un display curbat AMOLED de 5,5" cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) şi hardware de top la interior precum un chipset Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare, senzor de amprentă şi camere foto cu senzori de 21, respectiv 8 megapixeli.

Conform informaţiilor disponibile în acest moment, DTEK60 este al doilea smartphone realizat de compania chineză TCL pentru Blackberry, după lansarea lui DTEK50, care a folosit platforma hardware a telefonului Alcatel Idol 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel