Black Panther scrie istorie. Cele mai mari încasări realizate

Cinematograf
Cinematograf

"Black Panther", adaptarea pentru marele ecran a aventurilor primului supererou de culoare din universul Marvel, a doborât un nou record, devenind filmul cel mai des menţionat pe Twitter din istorie, informează Press Association. 

Potrivit platformei de social media, superproducţia, în regia lui Ryan Coogler, a fost menţionată pe Twitter de peste 35 de milioane de ori, depăşind recordul stabilit înaintea sa de "Star Wars: The Force Awakens". 

Locul al treilea în topul filmelor despre care s-a vorbit cel mai mult pe Twitter este ocupat de ultimul episod al celebrei francize cinematografice "Star Wars", "The Last Jedi". 

Anunţul făcut de Twitter vine în contextul în care pe parcusul week-end-ului trecut, "Black Panther" a devenit primul film după "Avatar" (2009) care ocupă primul loc în box-office-ul nord-american pentru cinci săptămâni la rând. 

Cele mai mari încasări din istorie 

Pelicula, din a cărui distribuţie fac parte actori de culoare în vogă la Hollywood, precum Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o, Angela Bassett, Forest Whitaker şi Daniel Kaluuya, a avut încasări de peste 607 milioane de dolari pe piaţa internă şi de 1,2 miliarde de dolari în întreaga lume. 

În săptămâna următoare este de aşteptat ca încasările "Black Panther" să le depăşească pe cele ale "The Avengers", producţia cu supereroi care a adus cele mai mari încasări până în prezent - fără a lua în considerare inflaţia. 

Potrivit Twitter, cele mai multe tweet-uri despre "Black Panther" au provenit din SUA, Marea Britanie şi Thailanda, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel